Improvement Works heeft voor het PEP® Programma een licentie van PEP®-Worldwide en maakt deel uit van het mondiale netwerk van PEP®-Worldwide.
 

 PEP® Worldwide

PEP® (het Persoonlijk Efficiency Programma) bestaat ruim 30 jaar. PEP® is eigendom van PEP®-Worldwide. Het programma wordt over de hele wereld in zo'n 20 landen gehanteerd, in bijna alle denkbare talen. PEP®-Worldwide werkt voortdurend aan het onderhoud en verder ontwikkelen van PEP®. Hiermee blijft het programma aansluiten bij de laatste technische en organisatorische ontwikkelingen en wensen in de markt. Improvement Works is actief lid van de PEP®-Worldwide community en is daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Per jaar volgen in Nederland meer dan 5.500 personen het PEP® programma, gegeven door meer dan 20 trainers. Improvement Works werkt nauw samen met de collega PEP® trainers en PEP® organisaties in de BeNeLux. Bij grote opdrachten maken wij gebruik van deze ervaren collega PEP®-trainers. Improvement Works blijft bij dergelijke opdrachten ten allen tijde eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de training en het behaalde resultaat.


 

 Meer weten?

Wilt u meer weten of bijvoorbeeld een afspraak maken, neemt u dan contact met ons op.
 
© Improvement Works - 2022 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Disclaimer & Privacy