Herkent u dit? Constante werkdruk. Het gevoel dat er nooit genoeg tijd is om dingen af te maken. Chronische werkdruk, een toenemende, onoverzichtelijke werklast.

Werk steeds slimmer, niet steeds harder.

Download de Windows8 App
 

 Persoonlijke efficiëntie

Er is een constant toenemende druk om grotere en betere prestaties te leveren in een werkomgeving en organisatie die alsmaar blijft veranderen. Dit legt een steeds grotere claim op de individuele werknemer. LITO (Lean In The Office) is een waardevol hulpmiddel bij het verbeteren van de persoonlijke productiviteit, zodat de claim niet langer als druk wordt ervaren. Vanuit de benadering dat het probleem niet zozeer het gebrek aan tijd is, maar wel hoe de  tijd wordt gebruikt, leren mensen doordachte werkroutines aan, die hen zullen helpen veel tijd te besparen en stress te voorkomen.

Het LITO-programma stimuleert leidinggevenden en medewerkers in elke vorm van kantooromgeving tot een professionele en effectieve manier van werken. Dit zal zowel de persoonlijke als de team efficiëntie doen toenemen. Het LITO-programma is een praktische en resultaatgerichte training en begeleiding op de eigen werkplek. Het zorgt voor een meetbare toename in productiviteit van iedereen die met de hedendaagse informatiestroom te maken heeft.

LITO een fancy naam voor een Time Management?
Dit programma biedt veel méér dan een cursus time management. Efficiënt werken is een hulpmiddel om persoonlijke, bedrijfs- of afdelingsdoelstellingen te behalen. LITO is een manier van denken, aanvoelen en met name een manier van doen.
Het LITO-programma is voor een groot gedeelte gestoeld op de theoriën van deskundigen als Stephen Covey (The Seven Habits...), Dave Allen (Getting Things Done) en anderen. Daarnaast is het aangevuld met persoonlijke ervaringen en inzichten uit eigen praktijk en niet te vergeten de ervaringen opgedaan gedurende mijn periode als succesvol senior coach in het begeleiden van mensen naar een prettiger en efficiënter manier van werken.
Typische kenmerken van LITO: in-company; 1-op-1 coaching van de deelnemer; training op de werkplek; direct vanaf dag één actie en resultaat; continu proces, verspreid over meerdere maanden; practische invulling en maatwerk.

 

 Wat zou u kunnen doen?

Vraag ons naar een pilot LITO-programma, waarmee u de voordelen voor uw organisatie kunt bepalen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!


 
© Improvement Works - 2022 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Disclaimer & Privacy