U bevindt zich hier: Home > Improvement Works > Wie zijn wij

Improvement Works
is een jong bedrijf, dat in februari 2010 door Wouter Verhagen is opgericht.

 

 Wouter Verhagen (oprichter)

Als (werktuigbouwkundig) ingenieur is hij ruim 30 jaar werkzaam geweest in een internationale werkomgeving, bij multinationals als Ericsson, EDS, HP. Hij heeft daarmee ruime ervaring als manager in het aansturen van afdelingen, van programma's en projecten, zowel van technische- als van organisatorische aard. Zijn kracht is met name het begeleiden en implementeren van vernieuwingen. Kwaliteiten: gestructureerdheid, analytisch, praktisch/hands-on, communicatief. Zijn persoonlijke dynamiek om situaties te analyseren en op basis daarvan plannen te ontwerpen en gefundeerde ideeën voor te dragen, heeft hij met groot succes ingezet bij projecten gericht op procesverbetering, kwaliteitsverbetering en optimalisatie.

Zijn kennis en kunde in project management is theoretisch en praktisch sterk onderbouwd. Daarbij is hij sinds 2001 door PMI (Project Management Institute) gecertificeerd PMP (Project Management Professional). Industriële achtergrond heeft hij opgebouwd in management posities bij bedrijven, werkzaam in Engineering Mechatronica Productie, Micro Elektronica R&D, IT Programma's en kwaliteitsborging. De activiteiten lopen uiteen van zware metaal, productie, tot hardware en software migraties bij de industrie en de overheid. Met de oprichting van Improvement Works wil hij alle opgedane kennis en ervaring bundelen en gericht aanbieden aan bedrijven en organisaties, die op enigerlei wijze behoefte hebben aan optimalisatie, prestatieverbetering, dan wel het realiseren van een verandering in het gebruikelijke patroon.

Zijn visie: enthousiast aan het werk, met aandacht voor het individu en oog voor detail, gefocust op het beoogde resultaat van en voor de groep.


View Wouter Verhagen's profile on LinkedIn

 

 In onze trajecten werken we samen met de volgende professionals

  Hans Peters

Hij heeft jarenlange ervaring als algemeen directeur in het internationale bedrijfsleven.

Als ervaren ondernemer en coach is hij gefascineerd door de relatie mens, organisatie, en persoonlijke ontwikkeling.

Coaching van (PEP®-) deelnemers wordt ingevuld door regelmatige bezoeken aan bedrijven en instellingen die de productiviteit van hun organisatie willen verbeteren middels aanbod van PEP® trainingen aan de medewerkers.

Zijn visie: het delen van ervaring, het inspireren en het overdragen van kennis om de effectiviteit van het werk te verbeteren


View Hans Peter's profile on LinkedIn

 
 


 Ineke Werkman


Het is voor mij iedere keer weer een bijzondere ervaring een team of een individu te mogen begeleiden naar een volgende stap in zijn of haar ontwikkeling. Dat gaat vaak hand in hand met organisatieontwikkeling. Mensen veranderen wanneer ze zich veilig voelen en vertrouwen hebben in de verbetering. Als zij dan zelf verantwoordelijkheid nemen leidt dat tot voldoening en verrassende resultaten. Het inspireert mij om mensen te laten ontdekken hoe dat voor hem of haar werkt.
View Ineke Werkman's profile on LinkedIn

 
 


 Ben Vissers


De onderwerpen waarmee mensen en teams aan de slag willen zijn heel divers: 'als team beter leren samenwerken', 'leiden en volgen' of 'co-creatie'. Maar ook 'slim met email omgaan' of 'mijn persoonlijke doelen bereiken'. Erg boeiend.
Als begeleider ben ik scherp op de energie in het proces. Stroomt het of stokt het? En wat betekent dat? Ik vind het fantastisch om te zien dat mensen zichzelf herontdekken en meer energie krijgen door anders te gaan samenwerken.
Mijn motto is: Samen aangaan wat er te doen is!View Ben Vissers's profile on LinkedIn

 
 
© Improvement Works - 2022 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Disclaimer & Privacy