U bevindt zich hier: Home > Persoonlijke ontwikkeling

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Heeft u of hebben uw mensen te weinig tijd om
zaken af te maken? Is iedereen even goed en
'handig' in helder en effectief communiceren?
Gebeurt het wel eens dat er een project
'ontspoort'?

Lees wat deelnemers van de PEP® cursus vinden

 

 Persoonlijke ontwikkeling

Voor al dit soort situaties en meer biedt Improvement Works u pasklare maar ook op maat toegesneden trainingen en begeleiding.

PEP® (het Persoonlijk Efficiency Programma) is uniek en specifiek gericht op het blijvend verbeteren van de persoonlijke efficiëntie van nagenoeg iedereen werkzaam in een kantooromgeving. PEP® resulteert in een gemiddelde toename van 10% in productiviteit. PEP® is eigendom van PEP®Worldwide. Wij verzorgen PEP® programma's als gecertificeerd licentienemer en lid van PEP®Worldwide.

Voor de ontwikkeling en persoonlijke begeleiding van managers en projectleiders die behoefte hebben aan ondersteuning in hun communicatie, heeft Improvement Works een specifieke trainingsmodule ontwikkeld.

Een project wil wel eens de neiging hebben niet geheel volgens plan te verlopen. Om het project, maar feitelijk het team en de leiders/managers, weer op het goede spoor te helpen en te houden, bieden wij zowel trainingen en workshops, als ook persoonlijke begeleiding (coaching), als mede interim management als mogelijke oplossing.
 

 Meer weten?

Neem contact met ons op.
 
© Improvement Works - 2019 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Disclaimer & Privacy